Lucky Travel är ett privatägt företag med kontor i Stockholm. Vi brinner för det vi jobbar med och är specialister på Thailand och Sydostasien. Vi reser själva flera gånger om året och kan tipsa våra kunder med de bästa resetipsen. Grundidén med företaget är att erbjuda den lilla extra servicen som inte finns på online-bokningssidor. “Lycke” åker till Thailand och övriga länder i Sydostasien flera gånger om året för att hålla oss uppdaterade med de senaste nyheterna. Vill man prata thailändska så är det bara fråga efter “Amina” som kan prata flytande thailändska. Vårt mål är att du alltid ska vara 100% nöjd med din resa, vid bokningen, under själva resan och efteråt, när du kommit hem. Personlig service är en av våra grundstenar.

Välkommen till Lucky Travel!

 
 
Vilka vi är…

Amina3Amina Reangklang
Projektledare
Email: amina@luckytravel.se
Telefon: 08-124 54 173
Språk: Svenska, Thailändska, Engelska, Kinesiska, Spanska och Tyska.
Bakgrund: Född i Thailand och har bott i Sverige mer än halva sitt liv. Har internationell IATA/UFTAA-diplomering och har arbetat i branschen i ca 10 år.
Specialitet: Mycket kunnig, effektiv och grym på problemlösning. Försöker alltid hitta bästa lösning för kunden.

lyckeLycke Gard
Projektledare
Email: lycke@luckytravel.se
Telefon: 08-124 54 174
Språk: Svenska, Engelska, Italienska, Tyska och Franska.
Bakgrund: Född i Sverige men spenderar största delen av sin tid i Thailand, där hon känner sig hemma. Har internationell IATA/UFTAA-diplomering och har arbetat i branschen i ”hela sitt liv”.
Specialitet: Reser oerhört mycket i främst Sydostasien. Kan ge tips på de flesta resmål i regionen.